Blog

VOSKOPOJE – KORCE 1 DITË €15

VOSKOPOJE – KORCE 1 DITË €15

KORCE

Price

Duration

Max People

28

Min Age

3

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Overview

VOSKOPOJE – KORCE 1 DITË €15

VIZITOJME:
🔹VOSKOPOJE
🔸 KORCE
🔹DRILON

 • ► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Janar
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete :

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata,veshje sportive për ecje dhe shumë energji.

Included/Excluded

 • TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • SHOQËRUESI I GRUPIT
 • DREKA

Tour Plan

DAY 1

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 .

Nisja nga Durresi : 05:15 te mengjesit (Pagese extra 300 Leke/personi)

►Nisja nga Elbasani në orën 06:50 .

Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Natyror në Drilon. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon rreth 1 orë.
Mbërritja në fshatin turistik e piktoresk të Voskopojës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Voskopojës ofron gjithashtu edhe vizitë në kishat e Voskopojës për tu njohur me trashëgiminë kulturore, të cilat aktualisht vazhdojnë të ruajnë madhështinë dhe rëndësinë e gjithë historisë së përjetuar më parë si një qendër kryesore jo vetëm në Shqipëri por në gjithë perandorinë Bizantine që në shek e 14-të. Kohë e lirë për argëtim nën sugjerimet e guidës. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës.
Pas dreke nisemi për në qytetin e serenatave, Korçë. Vizitë në zonën qëndrore të qytetit, tek Pazari, Shëtitorja, Katedralja dhe jo vetëm për rreth dy orë.

Nisemi në rrugën e kthimit, mbërritja në Tiranë ,  Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Location
 • Amenities
 • Services
 • Price
 • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.