Blog

Udhëtim në Paris 4 ditë 369 €

Udhëtim në Paris 4 ditë 369 €

Price

Duration

Max People

30

Min Age

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Overview

Udhëtim në Paris 4 ditë 369 €

UDHËTIM NË PARIS 4 DITE 

Nisje date 11 Mars 369 €
Nisje date 01 Prill 399 €

Included/Excluded

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çante me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
 • Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Lundrimi me Anije.

Tour Plan

DITA 1

Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 18:20. Mbrritja në Paris në 21:20. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

DITA 2

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

DITA 3

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

DITA 4

Mëngjesi në Hotel. Të lirë. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja  në orën 21:50. Mbrritja në Tiranë në orën 00.30.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Location
 • Amenities
 • Services
 • Price
 • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.