Blog

RAZËM – SHKODËR – SHIROKË 1 DITË €13

RAZËM – SHKODËR – SHIROKË 1 DITË €13

Price

Duration

Max People

30

Min Age

5

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Overview

RAZËM – SHKODËR – SHIROKË 1 DITË €13

VIZITOJME:
🔹RAZËM
🔸 KALAJA E ROZAFES
🔹SHKODËR

 • ► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Janar
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

Included/Excluded

 • TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • SHOQERUES SHQIPTARE
 • DREKA
 • HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRFSHIHET"

Tour Plan

PROGRAMI

► Nisja nga Tirana në orën 06:00. 

► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:15. (Pagese extra 300 Leke/personi)

► Nisja nga Elbasani në  orën 05:15. (Pagese extra 300 Leke/personi)

Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në kalanë e Rozafës. Mbërrijmë në Razëm ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës.

Kthehemi në qytetin e Shkodrës ku do kemi mundësi të vizitojmë pedonalen karateristike të qytetit si dhe  fototeken Marubi. Me pas vazhdojme viziten ne Shiroke per te shijuar natyren si dhe pamjet fantasitike te liqenit .

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Location
 • Amenities
 • Services
 • Price
 • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.