Blog

LEPUSHE – TAMARE 1 DITË €14

LEPUSHE – TAMARE 1 DITË €14

Price

Duration

Max People

29

Min Age

5

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Overview

LEPUSHE – TAMARE 1 DITË €14

VIZITOJME:
🔹LEPUSHE
🔸 TAMARE
🔹 SHKODER

5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete:

  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

Included/Excluded

  • TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
  • SHOQËRUESI I GRUPIT
  • DREKA + PIJE (1200 LEKË OPSIONALE)

Tour Plan

DAY 1

 Nisja nga Tirana ne oren 06:00
 Nisja nga Durresi ne oren 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)
 Nisja nga Elbasani ne oren 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

Gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin rreth 30 minuta përpara se të mbërrijmë në Ballkonin panoramik përbri Leqeve të Hotit. Aty do të qëndrojmë për të shijuar pamje magjepsëse që na ofron lugina e lumit Cem.

Më pas vazhdojmë përmes Leqeve të Hotit për të mbërritur në Lëpushë. Lëpusha e vendosur në krahinën e Kelmendit është përcaktuar si perla e Alpeve Shqiptare me një reliev që shpesh herë krahasohet me Alpet Zvicerane. Në këtë fshat tejet të bukur do kemi mundësinë të konsumojmë drekën me gatime tradicionale dhe gjithashtu të zbulojmë, duke ecur përmes tij, ujëvarën dhe bukuritë që ofrojnë këto anë të alpeve tona.

Pasdreke ne do të vizitojmë një tjetër fshat të bukur alpin, është Tamara, që është gjithashtu edhe qendra administrative e krahinës i vendosur buzë lumit alpin të Cemit.

Në rrugën e kthimit do të kemi dhe një ndalesë në pedonalen e Shkodrës. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price
  • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.