Blog

KANIONET E OSUMIT- 1 DITË 1800 LEKË

KANIONET E OSUMIT- 1 DITË 1800 LEKË

BERAT

Price

Duration

Max People

30

Min Age

3

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Overview

KANIONET E OSUMIT- 1 DITË 1800 LEKË

VIZITOJME:
🔹UJEVARA E BOGOVES
🔸 BERAT
🔹KANIONET E OSUMIT

MUAJI TETOR
Nisje 23, 24, 30, 31 Tetor

MUAJI NENTOR
Nisje 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Nëntor

Sugjerohet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

Included/Excluded

  • TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
  • SHOQËRUESI I GRUPIT
  • DREKA
  • OPSIONALE RAFTING 45 EURO

Tour Plan

DAY 1

► Nisja nga Tirana në orën 06:00

► Nisja nga Durrësi në orën 06:30

► Nisja nga Elbasani në orën 05:15 ( Pagese extra 300 Lek/person)

Gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër para se të mbërrijmë në kanione dhe të nisim eksplorimin tonë. Gjatë rrugës do të kemi mundësi të shijojmë degëzimet e lumit të Osumit dhe majat e larta të malit të Tomorrit. Rreth orës 1o:00 arrijmë tek kanionet dhe do të vizitojmë Lakoren Panoramike të Flamurit, Gjurmën e Abaz Aliut, Ballkonin Panoramik “Vrima e Nuses” (nga ku rrjedhë një legjendë që do ta mësojmë gjatë udhëtimit), Urën e Vjetër të Zabërzanit, Mullirin e Babait. (OPSIONALE RAFTING 45 EURO)

Në kthim do të ndalojmë tek Ujëvara e Bogovës. Pas ecjes në natyrë, nisemi drejt Beratit do të bëjmë një vizitë të shkurtër në qytetin e “një-mbi-një dritareve”. Qyteti i mbrojtur nga UNESCO, është një nga destinacionet kryesore për t’u vizituar në Shqipëri.

Pas vizitës në Berat, vazhdojmë udhëtimin për në kthim. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price
  • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.