Blog

GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT €16

GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT €16

Price

Duration

Max People

30

Min Age

5

Reviews

No reviews yet

Overview

GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT €16

VIZITOJME:
🔹GJIROKASTER
🔸 LIQENI I VIROIT
🔹TEPELENE

 • ► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Janar
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

Included/Excluded

 • TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • SHOQËRUESI I GRUPIT
 • HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKË "PËRFSHIHET"

Tour Plan

DAY 1

-Nisja nga Tirana ora 06:00
-Nisja nga Durresi ora 06:30
-Nisja nga Elbasani ora 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)
►(Per realizimin e transfertave nga  Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)
-Ndalesë për kafe gjatë rrugës.
-Mbërrijmë ne Gjirokastër.
-Vizitojme kalanë e Gjirokastrës, muzeun e armëve,pazarin karakteristik me arkitekture të vecantë, shtepinë e Kadaresë etj.
-Vizitojmë Liqenin e Viroit dhe parkun përreth.
-Konsumimi i drekës në Tepelenë dhe mëpas vizitojmë qytetin e Tepelenës, kalanë e Ali Pashë Tepelenës si edhe sheshin Lord Bajron .
-Nisja drejt Tiranës me ndalesa të shkurtra gjate rruges.
-Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Location
 • Amenities
 • Services
 • Price
 • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.