Blog

GJIROKASTËR – APOLLONI – PËRMET 2 DITË €55

GJIROKASTËR – APOLLONI – PËRMET 2 DITË €55

GJIROKASTER

Price

Duration

Max People

30

Min Age

5

Reviews

No reviews yet

Overview

GJIROKASTËR – APOLLONI – PËRMET 2 DITË €55

VIZITOJME:
🔹GJIROKASTER
🔸APOLLONI
🔹 PERMET

Datat e nisjes: 4, 11, 18, 25 Dhjetor Cmimi  : 55 EURO/PERSON

Included/Excluded

Tour Plan

DAY 1

Nisja nga Tirana në orën 06:00.
►Nisja nga Durrësi në orën 06:30.
►Nisja nga Elbasani në orën 05:15  (Pagese extra 500 Leke/personi)

Gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër përpara se të mbërrijmë në Apolloni. Apollonia është një nga parqet arkeologjike më të rëndësishëm në vendin tonë për nga vlerat që mbart dhe bukuria që përcjell tek vizitorët.

Pas vizitës në Apolloni nisemi drejt qytetit të Gjirokastrës. Akomodimi në hotel 4* në qendër të qytetit. Më pas do të zhvillojmë edhe guidën e qytetit të gurtë, që vitet e fundit ka marr dhe nuanca bashkëkohore. Do kemi mundësi të prekim kalanë e qytetit dhe Muzeun e Armëve, Qafën e Pazarit dhe rrugicat e kalldrëmta, Shtëpinë e Zekatëve dhe atë të Skëndulatëve, por jo vetëm. Darka në hotel dhe në mbrëmje mund të shijojmë një pije në lokalet karakteristike të qytetit.

DAY 2

Mëngjesi në hotel dhe kafe në rrugicat e gurta. Nisemi drejt Banjave të Bënjës. Aty do të kemi mundësi të zbulojmë vaskat me ujëra termale. Gjithashtu do bëjmë banjo në vaskat ku secila prej tyre mbart një veti ndryshe nga tjetra. Më pas do të mund të eksplorojmë përgjatë Kanionit të Langaricës.

Më pas do kemi një ndalesë të shkurtër në qytetin e trëndafilave, Përmet dhe më pas në Tepelenë përpara se të nisemi në rrugën e kthimit.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price
  • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.