Blog

BEOGRAD 3 DITE 89 EURO

BEOGRAD 3 DITE 89 EURO

BELGRADE

Price

Duration

Max People

30

Min Age

5+

Reviews

No reviews yet

Overview

BEOGRAD 3 DITE 89 EURO

VIZITOJME:
🔹Nish
🔸Kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, Parlamenti i Serbisë, Bashkia e qytetit te Beogradit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada,
🔹 Novi Beograd

MUAJI NENTOR
Nisje: , 26-28, 27-29 👉 Cmimi  : 89 EURO/PERSON

Informacione të rëndësishme:

Duhet te mbani maska pergjate udhetimit,

Per te udhetuar drejt Beogradit  cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Nese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes.

 

 

Included/Excluded

Tour Plan

DAY 1

-Nisja nga Tirana ne oren 04:00 ,
-Nisja nga Durresi ne oren 03:15  ,( Kosto extra 500 Lek/personi)
-Nisja nga Elbasani ne oren 03:15 ,( Kosto extra 500 Lek /personi)

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres nga total autobusi)

Vazhdojme udhetimin ne drejtim te Kosoves .Ndalesa te shkurtra gjate rruges .
Vizite per pushim ne Nish  ku do shikohet Kalaja e vjeter e Nishit , Hamami dhe Xhamia Bali .Nishi gjithashtu njihet si vendlindja e perandorit Kostandinit te Madh i cili themeloi Kostandinopojen . Me pas nisemi drejt Beogradit . Mberritja ne Beograd pasdite vone . Akomodimi ne hotel .Shetitje e lire per vizite sipas sugjerimit te guides .

DAY 2

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në monumentet kryesore te qytetit si kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, Parlamenti i Serbisë, Bashkia e qytetit te Beogradit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada,  Parku Kalemegdan ku gjenden rrenojat romake te qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila. Do të shkojmë ne Novi Beograd për të vizituar parkun e Miqësisë, USCE, zyrat e Komitetit Qëndror të partisë Komuniste edhe “Bllokun” e Novi Beograd. Në vazhdim pas do shkojmë tek rruga e Shkodranëve “Skadarska Ulica”, ku do të qëndrojmë për drekë tek restorantet që gjendet aty.
Pas përfudnimit të vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi kohë të lirë shopping për rreth 2 orë.

**OPSIONALE- Në mbrëmje lundrojmë me anije për rreth 2 orë në lumin Danub ,ku nën atmosferën festive shijojmë pamjen që ofron qyteti i ndricuar gjatë  natës .

DAY 3

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë.
Ndalesë e shkurtër në Prishtinë .
Pas vizites ne Prishtine, nisja për në Tiranë.
Mbërritja në Tiranë gjatë darkës.

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price
  • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.