Blog

4 Ditë në Budapest 329 €

4 Ditë në Budapest 329 €

BUDAPEST

Price

Duration

Max People

30

Min Age

Tour Type

Reviews

No reviews yet

Overview

4 Ditë në Budapest 329 €

Nisje date 11 Shkurt
Nisje date 11 Mars

Vetem per personat e Vaksinuar !

Kujdes:
Nëse ndryshojnë kriteret për hyrjen në Hungari, dhe bëhet i pamundur organizimi i udhëtimit, kthehet pagesa, pa vlerën e biletës, vlerë e cila mbetet në Kompaninë Ajrore,
Ne do të kryejmë proçedurën për kthim edhe të kësaj vlere, por nuk garantojmë kthimin e saj.

 

Included/Excluded

 • 1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • 2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus
 • 3. Akomodim në hotel me 3 yje.
 • 4. Mëngjeset sipas programit
 • 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • . Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
 • Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Tour Plan

DITA 1

Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më 16:05 – Mbrritje në Budapest më 17:30. Transfertë për në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

DITA 2

Mëngjesi në Hotel. Vizitë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela, Fortesa e Peshkatarit dhe Kështjella në Buda. Fjetje në Hotel.

DITA 3

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Szentendre dhe Vishegrad. Fjetje në Hotel.

DITA 4

Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Fluturimi direkt Budapest – Tiranë. Nisja më 14.10 – Mbrritje më 15.35

Tour Map

Calendar & Prices

You may like

Reviews

No reviews yet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Location
 • Amenities
 • Services
 • Price
 • Rooms

Book This Tour

please, select date first

Login

“ADOR” will present you the latest offers, trying to meet all your requirements and wishes on your trips.

Address

Rruga Hoxha Tahsim, 1017
Tirana, Albania

Phone

Email

.

Plan your next trip with us.

Get flight reservations delivered to your inbox on your preferred date. Global Service. Verifiable Reservations.