4 Ditë në Budapest 329 €

4 Ditë në Budapest 329 €

Nisje date 11 Shkurt
Nisje date 11 Mars

Vetem per personat e Vaksinuar !

Kujdes:
Nëse ndryshojnë kriteret për hyrjen në Hungari, dhe bëhet i pamundur organizimi i udhëtimit, kthehet pagesa, pa vlerën e biletës, vlerë e cila mbetet në Kompaninë Ajrore,
Ne do të kryejmë proçedurën për kthim edhe të kësaj vlere, por nuk garantojmë kthimin e saj.

 

Stamboll 4 ditë 199€

Stamboll 4 ditë AA 199€

Nisje date : 3, 10, 17, 24 Shkurt çmimi 199 €/p
Nisje date : 3, 10, 17 Mars çmimi 199 €/p

Kujdes:
Oraret e fluturimeve janë si më poshtë:
Nisja nga Tirana:  08:20, mbrritja në Stamboll 12:00.
Kthimi nga Stambolli: 23:35, mbrritja në Tiranë 23:15
 

Kujdes:
Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë të vlefshme për 6 muaj duke filluar nga dita e pare e hyrjes ne Stamboll.

Hotel Royal 4* – 199 Euro
Hotel Aspen 4* – 219 Euro
Hotel Akgun 5* – 279 Euro

 

OPSIONALE:

1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
2. Kroçiere me Shfaqje dhe Darkë €30, përfshin: Transporti vajtje ardhje nga Hoteli, Shfaqje me Kërcimtarë dhe DJ, Darkë Speciale, Pije jo alkoolike pa kufizim. Zgjat 3 orë. me Kërcimtarë dhe DJ, Darkë Speciale, Pije jo alkoolike pa kufizim. Zgjat 3 orë.

KUJDES:  Agjencia nuk mban asnjë pergjegjësi në rast se nuk ju lejohet të udhëtoni për arsye te ndryshme, si ekspuls, mosplotësimin e kushteve anti covid ose nëse pashaporta juaj është nën 150 ditë e vlefshme.

SKI NË BOGË 2 DITË €55

 • ►Janar 5-6, 8-9, 12-13, 15-16, 19-20, 22-23, 26-27, 29-30
 • ►Shkurt 2-3, 5-6, 9-10, 12-13, 13-14, 16-17, 19-20, 23-24, 26-27
 • ►Mars 5-6, 6-7, 7-8
 • ►Hotel Dukagjini 5* €55 (Ne qender te Pejes

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

 

Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

Nga data 6 Dhjetor per te udhetuar drejt Kosoves cdo person duhet te disponoje -Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

KODRA E DIELLIT – OHER – TETOVË 2 DITË €59

KODRA E DIELLIT – OHER – TETOVË 2 DITË €59

 • ► Janar 2-3, 5-6, 8-9, 12-13, 15-16, 19-20, 22-23, 26-27, 29-30
 • ► Shkurt 2-3, 5-6, 9-10, 12-13, 13-14, 16-17, 19-20, 23-24, 26-27
 • ► Mars 5-6, 6-7, 7-8

Informacione të rëndësishme:

Duhet te mbani maska pergjate udhetimit.

Per te udhetuar drejt Malit te Zi  cdo person duhet te disponoje nje nga kriteret me poshte:

1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Testi i shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid, nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoje nje nga kriteret me poshte:
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid
3-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave

Nese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes.

KOLASHIN – PODGORICE— 2 Dite (1 Nate) — Hotel Aurel 4⭐ Hilton 5⭐

KOLASHIN – PODGORICE— 2 Dite (1 Nate) — Hotel Aurel 4⭐ Hilton 5⭐

 

VIZITOJME
🔹Kolashin (ski)
🔸Podgorice
🔸Ujevara e Niagares

 

▶▶▶▶◀◀◀◀
KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME
👇👇👇

Nisje 29 Janar — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 75€ Hotel Hilton 5*

SHKURT
Nisje 5 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 69€ Hotel Hilton 5*
Nisje 12 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 69€ Hotel Hilton 5*
Nisje 14 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 69€ Hotel Hilton 5*

 

Duhet të dini se:
👇👇👇
——————————————————-
Nisja do të bëhet si me poshte:
➤ Tirana në orën 7:00  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar) Tirane
➤ Durres ne oren 6:00 nga pallati sportit Durres
——————————————————-
DOGANA
Per kete udhetimi per kalimin e doganes nevojitet:
1) Karta identesit ose pashaporta. Kujdes mjeti i identifikues ( Pashaporta ) nuk duhet te jete i demtuar ose i thyer
2) Testin PCR deri në 48 orë përpara ditës së hyrjes në kufi ose certifikaten e vaksinimit (ku doza e dyte duhet te jete mare min 14 dita nga dita e hyrjes ne kufi)
——————————————————-
INFORMACIONE
► Akomodimi ne dhome teke (sngle) mund te kete extra pagese ne varesi te politikave te hotelve ku qendrome
► Nese krevati nuk do te jete dopjo, atehere do te jene dy krevate teke te bashkuar
► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.
► Nese nuk i ke mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte
► Nese nuk i ke mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure
► Operatori nuk mban pergjegjesi per kushtet atmosferike dhe zhvillimin e sporteve dimerore
——————————————————
Per hyrjen ne SHQIPERI
 sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

MAVROVE – STRUGE – OHER — 2 Dite (1 Nate) — Hotel IZGREV 5⭐➡

MAVROVE – STRUGE – OHER — 2 Dite (1 Nate) — Hotel IZGREV 5⭐➡

VIZITOJME
🔹Mavrove (ski)
🔸Struge
🔸Oher

 

▶▶▶▶◀◀◀◀
KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME
👇👇👇

JANAR

Nisje 29 Janar — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 59€

SHKURT
Nisje 5 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 69€ Hotel Hilton 5*
Nisje 12 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 69€ Hotel Hilton 5*
Nisje 14 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 55€ Hotel Aurel 4*/ Cmimi 69€ Hotel Hilton 5*

 

Duhet të dini se:
👇👇👇
——————————————————-
Nisja do të bëhet si me poshte:
➤ Tirana në orën 7:00  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar) Tirane
➤ Durres ne oren 6:00 nga pallati sportit Durres
——————————————————-
DOGANA
Per kete udhetimi per kalimin e doganes nevojitet:
1) Karta identesit ose pashaporta. Kujdes mjeti i identifikues ( Pashaporta ) nuk duhet te jete i demtuar ose i thyer
2) Testin PCR deri në 48 orë përpara ditës së hyrjes në kufi ose certifikaten e vaksinimit (ku doza e dyte duhet te jete mare min 14 dita nga dita e hyrjes ne kufi)
——————————————————-
INFORMACIONE
► Akomodimi ne dhome teke (sngle) mund te kete extra pagese ne varesi te politikave te hotelve ku qendrome
► Nese krevati nuk do te jete dopjo, atehere do te jene dy krevate teke te bashkuar
► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.
► Nese nuk i ke mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte
► Nese nuk i ke mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure
► Operatori nuk mban pergjegjesi per kushtet atmosferike dhe zhvillimin e sporteve dimerore
——————————————————
Per hyrjen ne SHQIPERI
 sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

BREZOVIC – PREVALL – PRIZREN — 2 Dite (1 Nate) — Hotel Premium Park 5⭐➡

BREZOVIC – PREVALL – PRIZREN — 2 Dite (1 Nate) — Hotel Premium Park 5⭐

VIZITOJME
🔹Brezovic (ski)
🔹Prevall (ski)
🔸Prizren

 

▶▶▶▶◀◀◀◀
KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME
👇👇👇

Nisje 29 Janar — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 59€

SHKURT
Nisje 5 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) —
Nisje 12 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) —
Nisje 14 Shkurt — 2 Dite (1 Nate) —

JANINE – METEORA –– 2 Ditë (1 Natë) ➡

JANINE – METEORA –– 2 Ditë (1 Natë)

VIZITOJME
🔹Meteora
🔸Janine
🔸ishulli Ali Pashe Tepelenes
.
▶▶▶▶◀◀◀◀
NISJET JANE NE DATAT SI ME POSHTE
👇👇👇
 • Nisje 5 Mars — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 60€
  Nisje 12 Mars — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 60€
  Nisje 19 Mars — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 60€
  Nisje 26 Mars — 2 Dite (1 Nate) — Cmimi 60€

Duhet të dini se:
👇👇👇

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora 5:00 nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 4:00 nga pallati sportit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 12 vjeç paguajnë 50% të çmimit
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë me vlefshmëri minimumi 3 muaj
➤ Hyrja në shtetin e Greqisë do mund të realizohet vetëm me pashaportë dhe duke pasur njërin prej 3 dokumentave më poshtë
1) Ose dokument vërtetimi që keni bërë vaksinën anticovid
2) Ose testin e shpejte (Rapid Test) deri në 48 orë përpara ditës së hyrjes në kufi
3) Ose testin PCR deri në 72 orë përpara ditës së hyrjes në kufi

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar
——————————————————
Per hyrjen ne SHQIPERI
 sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.