STAMBOLL β€” 4 Dite (3 Nete) β€” Hotel 4⭐

VIZITOJME
πŸ”ΉSHKUP
πŸ”ΉSTAMBOLL
πŸ”ΈDestinacione te Stambollit si Xhamia Blu, pallati i sullatenve Sarajet e Topkapise, Akuariumi, pallati mbreteror Dolmabahce, Kisha e Shen Sofise
πŸ”ΈShoppin ne qendrat tregtare me te medhe te Stambollit
πŸ”ΈShetitje me traget ne Bosfor
πŸ”ΈMbremje Turke me valltare dhe muzike ne Traget

KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Nisje 3 Mars β€” 4 Dite (3 Nete) β€” Cmimi 89€
Nisje 11 Mars β€” 4 Dite (3 Nete) β€” Cmimi 89€
Nisje 18 Mars β€” 4 Dite (3 Nete) β€” Cmimi 89€
Nisje 24 Mars β€” 4 Dite (3 Nete) β€” Cmimi 89€
Nisje 31 Mars β€” 4 Dite (3 Nete) β€” Cmimi 89€