VALBONE (me traget) — Hotel FUSHA E GJES — 2 Ditë (1 Natë) All Inclusive

VALBONE (me traget) — Hotel FUSHA E GJES — 2 Ditë (1 Natë) All Inclusive

VIZITOJME:
🔹Valbone
🔸liqeni Komanit
🔹Prizren

Data: 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Janar.

 

SHENIM:

►Duhet të dini se:
👇👇👇

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora 7:00 nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 6:00 nga pallati sportit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 12 vjeç paguajnë 50% të çmimit
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë ose kartë Identiteti
➤ Hyrja në Kosovë nuk është e lirë. Kërkohet test PCR (Covidi).

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar

LEPUSHE – TAMARE – VERMOSH 2 DITE 6500 LEKE

LEPUSHE – TAMARE – VERMOSH 2 DITE 6500 LEKE

VIZITOJME:
🔹Lepushe
🔸Tamare
🔹 Vermosh

Datat e nisjes: 4, 11, 18, 25 Dhjetor

►Sugjerohet te keni me vete :

Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese ,fruta te thata, aparat fotografike , cokollata , veshje sportive per ecje dhe shume energji .

►Info mbi destinacionin :

Fshati Lepushë ndodhet 21 km larg Tamares dhe 10 km më në juglindje të fshatit Vermosh.Ky fshat gjendet 1200 m mbi nivelin e detit dhe vlerёsohet si kryevepra e natyrёs sё Kelmendit. Ai shtrihet nё njё luginё tё butё tё veshur me gjelbërim, ku pranё saj ngrihen Bjeshkёt e Namuna, vendi ku lindёn legjendat dhe Eposi i Kreshnikёve etj..