LIQENI MATKA-SHKUP-OHËR €45

LIQENI MATKA-SHKUP-OHËR €45

VIZITOJME:
🔹LIQENI MATA
🔸SHKUP
🔹OHER

Datat e nisjes: 4, 11, 18, 25 Dhjetor

►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1- 3 DITË PARA.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE .

STRUGE-OHER 2 DITË €45

STRUGE-OHER 2 DITË €45

VIZITOJME:
🔹STRUGE
🔸OHER
🔹DRILON

MUAJI TETOR
Nisje►23-24, 30-31— 2 Dite (1 Nate)  👉 Cmimi 45 EURO

MUAJI NENTOR
Nisje►  6-7, 13-14, 20-21, 26-27, 27-28, 28-29— 2 Dite (1 Nate)  👉 Cmimi 45 EURO

Duhet te keni me vete:

-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata, etj.

Informacione të rëndësishme:

Duhet te mbani maska pergjate udhetimi,

Per te udhetuar drejt Malit te Zi  cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid
3-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave

Nese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes.

VOSKOPOJE – KORCE 1 DITË €15

VOSKOPOJE – KORCE 1 DITË €15

VIZITOJME:
🔹VOSKOPOJE
🔸 KORCE
🔹DRILON

  • ► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Janar
  • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete :

  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata,veshje sportive për ecje dhe shumë energji.

KANIONET E OSUMIT- 1 DITË 1800 LEKË

KANIONET E OSUMIT- 1 DITË 1800 LEKË

VIZITOJME:
🔹UJEVARA E BOGOVES
🔸 BERAT
🔹KANIONET E OSUMIT

MUAJI TETOR
Nisje 23, 24, 30, 31 Tetor

MUAJI NENTOR
Nisje 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Nëntor

Sugjerohet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT €16

GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT €16

VIZITOJME:
🔹GJIROKASTER
🔸 LIQENI I VIROIT
🔹TEPELENE

  • ► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Janar
  • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete:

  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

LEPUSHE – TAMARE 1 DITË €14

LEPUSHE – TAMARE 1 DITË €14

VIZITOJME:
🔹LEPUSHE
🔸 TAMARE
🔹 SHKODER

5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

►Sugjerohet të keni me vete:

  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

PRAGE – KALORVY VARY – VIENE –– 7 Ditë (6 Netë) ➡ Nisje 24 Nentor

PRAGE – KALORVY VARY – VIENE –– 7 Ditë (6 Netë) ➡ Nisje 24 Nentor

VIZITOJME
🔹Prage
🔸Kalorvy Vary
🔸Viene
🔹Budapest
🔹Bratislave
🔸Zagreb
🔸Graz
🔹Vodice
🔹Beograd
🔸Split
🔸Budva
🔹Rivieira Malezeze
🔹Riviera Kroate
.
▶▶▶▶◀◀◀◀
NISJET JANE NE DATAT SI ME POSHTE
👇👇👇
MUAJI NENTOR
Nisje 24 Nentor — 7 Dite (6 Nete) — Cmimi 249€

.

Duhet të dini se:
👇👇👇

Nisja do të bëhet si më poshtë:
➤ TIRANË: Ora 4:00 nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombëtar)
➤ DURRËS: Ora 3:40 nga pallati sportit
——————————————————
POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 12 vjeç paguajnë 50€ me pak nga cmimi i shitjes
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë me vlefshmëri minimumi 3 muaj
➤ Hyrja në shtetin e Kroacisë  dhe te Austrisë më pas do mund të realizohet vetëm me pashaportë dhe duke pasur njërin prej 3 dokumentave më poshtë
1) Ose dokument vërtetimi (pashaporta vaksinimin) që keni bërë vaksinën anticovid
3) Ose testin PCR deri në 72 orë përpara ditës së hyrjes në kufi

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar
——————————————————
Per hyrjen ne SHQIPERI
 sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

VIENE – BUDAPEST –– 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 26 Nentor

VIENE – BUDAPEST –– 5 Ditë (4 Netë) ➡ Nisje 26 Nentor

VIZITOJME
🔸Viene
🔹Budapest
🔸Zagreb
🔸Graz
🔹Vodice
🔹Beograd
🔸Split
🔸Budva
🔹Rivieira Malezeze
🔹Riviera Kroate
.
▶▶▶▶◀◀◀◀
NISJET JANE NE DATAT SI ME POSHTE
👇👇👇
MUAJI NENTOR
Nisje 26 Nentor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 199€

POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT
➤ Fëmijët deri në moshën 12 vjeç paguajnë 50€ me pak nga cmimi i shitjes
——————————————————
DOGANA
➤ Për kalimin e doganës ju nevojitet pashaportë me vlefshmëri minimumi 3 muaj
➤ Hyrja në shtetin e Kroacisë  dhe te Austrisë më pas do mund të realizohet vetëm me pashaportë dhe duke pasur njërin prej 3 dokumentave më poshtë
1) Ose dokument vërtetimi (pashaporta vaksinimin) që keni bërë vaksinën anticovid
3) Ose testin PCR deri në 72 orë përpara ditës së hyrjes në kufi

——————————————————
INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar
► Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.
► Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar
——————————————————
Per hyrjen ne SHQIPERI
 sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

BEOGRAD 3 DITE 89 EURO

BEOGRAD 3 DITE 89 EURO

VIZITOJME:
🔹Nish
🔸Kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, Parlamenti i Serbisë, Bashkia e qytetit te Beogradit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada,
🔹 Novi Beograd

MUAJI NENTOR
Nisje: , 26-28, 27-29 👉 Cmimi  : 89 EURO/PERSON

Informacione të rëndësishme:

Duhet te mbani maska pergjate udhetimit,

Per te udhetuar drejt Beogradit  cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :
1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.
2-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.
3-Dokumentin qe keni kaluar Covid.
4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Nese nuk dispononi asnje nga keto dokumenta si me siper, ju vete-karantinoheni 10 dite nga dita e mberritjes.